Blog

21/04/2017

Klaar voor het feest aan een derde van de onlineprijs

Klaar voor het feest aan een derde van de onlineprijs


Een feestelijke outfit hoeft niet duur te zijn, dat bleek eerder al uit de getuigenis van Kathleen die je hier nog eens kan lezen. Ook Sylvie vond bij mij een outfit waarvoor ze eerder op een website inspiratie vond. Maar tegen een derde van de prijs. 

“Ik was op een website helemaal verliefd geworden op een outfit met blauw-beige tinten. Die kleuren staan mij geweldig, dat heeft Mieke me ooit in één van haar workshops aangetoond. Een kleine 400 euro zou dit gaan kosten. Een beetje boven mijn budget, maar goed. Ik bestelde, want het was bedoeld voor het lentefeest van mijn zoon.

Eens geleverd, zag het stofje er toch niet zo mooi uit en zaten de schoenen helemaal niet comfortabel. Het tasje was wel mooi, maar vrij duur en zonder de rest was dat eigenlijk overbodig geworden. Er zat niks anders op dan alles terug te sturen. Op de terugweg van het postkantoor viel me dit geweldige ensemble op in de etalage van Re-Style. Na een half uurtje passen en proberen, stond ik met een brede glimlach af te rekenen. Voor een dikke 100 euro ben ik nu helemaal klaar voor het feest! Met wat ik uitspaar, ga ik een dag gezellig wellnessen met vriendinnen. Nèh!”

Ik hou ervan om met een bescheiden budget grootse combinaties te maken, waarin jij je goed voelt. Klanten laten schitteren met de juiste kleuren, passende accessoires en stijlvolle, comfortabele schoenen, daar wordt ik oprecht gelukkig van. 

Kom snel eens langs!

Mieke