Blog

2/09/2016

Nu zomerweertje, morgen herfstsfeertje

Nu zomerweertje, morgen herfstsfeertje

Nu zomerweertje. Morgen herfstsfeertje.

Het mag dan nog steeds volop zomeren, bij Re-Style zijn we al helemaal in herfstmodus. We zijn op zoek naar kwaliteitsvolle en elegante stukken waarmee we onze klanten dit najaar kunnen laten schitteren als sterren. Een ideale manier om wat bij te verdienen.

Nu het zomerbudget zowat opgesoupeerd is, kan je misschien wat extra budget gebruiken voor die romantische citytrip, dat nieuwe fitnessabonnement of die zalige wellnesstrip met vriendinnen. Door via Re-Style kledij te verkopen die je niet (meer) draagt of die niet meer als gegoten zit, geef je je budget zonder veel moeite een herfstboost. Hier kom je te weten hoe wij precies werken (link: http://www.re-style.eu/kledij-verkopen.asp).

Op slag verliefd

We zetten nog even op een rijtje op welke items wij gemakkelijk verliefd worden. Heb je in je kast kledingstukken of schoenen van onberispelijke kwaliteit, die je nooit of zelden gedragen hebt, dan geven wij ze graag de plaats die ze verdienen in onze etalage. Je zal begrijpen dat gaten, ontbrekende knopjes of verkleurde stukken textiel niet beantwoorden aan onze kwaliteitsnorm.

We zoeken ook gekende en stijlvolle merken, want dat is waar onze klanten naar op zoek zijn. Je vindt hier (link: http://www.re-style.eu/collectie-tweedehandskledij.asp) de merkenlijst die wij winter en zomer vertrouwen en waarvan er steevast stukken in de winkel hangen.

Weet ook dat de ruimere maatjes 40 tot en met 46 zeer gegeerd zijn bij de klanten van Re-Style. 

Een mooi juweeltje, een opvallende tas of een kleurrijke sjaal mogen evenmin in je dressing ontbreken. Wellicht heb jij wel hét accessoire liggen waar onze klant al jaren van droomt. Misschien vind je het kleur of model niet meer mooi, maar kan je het niet weggeven. Wij verkopen het met plezier.

Schrijf in voor onze make-up workshops

De make-up maakt de vrouw (en soms ook weleens de manJ). Als straks het weer wat somberder wordt, is het van belang te kiezen voor een natuurlijke, maar stralende make-up. Op 10 en 17 september ben je van harte welkom op één van onze make-up workshops. Ontdek hoe je je uitstraling versterkt, kleine onvolkomenheden aan je huid camoufleert en ga daarna zelf als een echte professional aan de slag. Schrijf je snel in via http://www.re-style.eu/workshop-make-up.asp

Fashion runway bij Re-Style!

Tot slot hebben we een leuke tip voor een fijn avondje uit met vriendinnen. Op vrijdag 7 oktober organiseren wij opnieuw een modeshow. Kom gezellig genieten van een glaasje bubbels en doe inspiratie op. Snuister door onze goed gevulde kledingrekken en probeer verschillende spullen uit. Wij geven je die avond graag advies over de juiste tinten en pasvormen en over de nieuwste trends op vlak van kleurencombinaties. Hou deze datum vrij! Laat ons weten met hoeveel personen je aanwezig zal zijn via http://www.re-style.eu/contact.asp