Blog

21/04/2017

Een feestelijke outfit, duur? … Hoezo?

Een feestelijke outfit, duur? … Hoezo?


Ook al is het misschien nog wat aan de frisse kant om aan zomerse outfits te denken, toch zijn we er allemaal volop mee bezig. Tenslotte doet zoonlief straks zijn communie of viert je metekind haar lentefeest. En geef toe, op zo’n dagen wil je STRALEN! 

Spendeer dit jaar gerust wat meer budget aan je diner of aan cadeautjes, want bij Re-Style vind je steevast een stijlvolle outfit met passende accessoires voor een schattige prijs. Vraag maar aan Kathleen.

Kathleen: “Deze rode outfit met zwarte schoenen en tasje, die ik op een website ontdekte, kon mij wel bekoren. Al had ik misschien toch liever een mouwloos jurkje gevonden voor de lente. De prijs (850 euro!) was wel een serieuze afknapper.

Op wandel in de Wijnstraat neusde ik datzelfde weekend even rond bij Re-Style. Mieke stelde mij een prachtig rood ensemble samen, incl. een passend jasje voor de frissere dagen, een tasje en maar liefst twee paar glanzend rode schoenen (ja, ik kocht ze allebei omdat ze … zo comfortabel zaten). De outfit die ik eerst online zag staan, kostte maar liefst vijf keer duurder! Met wat ik hier uitspaar, kan ik gezellig met mijn allerliefste gaan tafelen in sterrenrestaurant, niet?” 

Grootse combinaties tegen een kleine prijs

Bij Re-Style vinden we het fijn om met een bescheiden budget grootse combinaties te maken waarin jij je goed voelt. Onze klanten laten schitteren met de juiste kleuren, passende accessoires en stijlvolle, comfortabele schoenen, daar worden wij oprecht gelukkig van. 
Kom vandaag een kijkje nemen en misschien wandel jij straks, net als Kathleen en Sylvie, buiten in een oogverblindende outfit.