Re-Style - Mieke Deschaumes

“I’m very definitely a woman and I’m proud of it”

Ik heb al jaren het geluk dat ik twee van mijn hele grote passies kan combineren: mensen ontmoeten en mode. Of dat nu in een luxe-schoenenwinkel was, een modezaak of in een optiekzaak, op zoek gaan naar wat klanten mooi vinden en hen adviseren over wat hen beeldig staat en wat ze best kunnen mijden, is het liefste wat ik doe.

Re-Style

Over de grens

Als ik heel eerlijk ben, haal ik het meeste voldoening uit ontmoetingen met mensen die ik kan overtuigen om een grens over te steken. Ik probeer hen te inspireren om iets te ‘durven’ aantrekken dat ze nooit uit zichzelf zouden dragen. Soms komt dat omdat ze een verkeerd beeld van zichzelf hebben. Of omdat ze zich zodanig op een lichamelijk minpuntje fixeren dat ze hun sterktes, en in een adem ook hun zelfvertrouwen, volledig uit het oog verliezen.

Zelfbewust, sterk en mooi

Ik hou nogal van die beroemde uitspraak van Marilyn Monroe: “I’m very definetly a woman and I’m proud of it”. Toen ik in 2010 met mijn eigen zaak Re-Style begon, nam ik mij voor om alles in het werk te stellen om vrouwen zich helemaal vrouw te laten voelen. Zelfbewust, sterk en mooi.

Tweedehandskledij die eruit ziet als compleet nieuw is daarbij een heel efficiënt middel. Aangezien de kost amper een derde van de nieuwprijs bedraagt, kan je rustig experimenteren tot je je helemaal comfortabel voelt in een nieuwe stijl. Ook het kleur- en stijladvies dat ik daarbij geef, helpen om stevig in de schoenen te staan en met fikse tred en rechte rug nieuwe ontmoetingen tegemoet te gaan.

Collectie tweedehandskledij
Mieke Deschaumes

Rozemieke Deschaumes, zaakvoerder

Contacteer mij »