Wat onze klanten vertellen

Lies uit Vichte

Gisternamiddag had ik een half dagje verlof en gezien het weer niet zo denderend was, dacht ik er eens aan om een bezoekje te brengen bij Re-style In Ronse.

Van Vichte, mijn woonplaats, is het zo een half uur rijden naar Ronse maar zeker de moeite waard om te doen na mijn aankoop van 5 kleedjes.

Toen ik er aankwam rond 14u, werd ik er onmiddellijk vriendelijk onthaald door Mieke.  Ik mocht op mijn gemak rondkijken en moest maar hulp vragen indien nodig.  Als snel bleken het dan ook nog eens de laatste solden te zijn op de zomercollectie. 

Mieke hielp mij bij het zoeken van een aantal zomerkleedjes.  Het leuke eraan, is dat Mieke je met raad en daad bijstaat en van direct zegt als het je staat of niet.  Mijn keuze was dan ook snel gemaakt en had ik een aankoop verricht van 5 kleedjes aan een wel zeeeeer democratische prijs.  Als zeer tevreden klant ging ik naar huis! 

Het is misschien ver rijden maar voor mij althans de moeite waard én zeker omdat je er in de eerste plaats enorm welkom voelt en zeker goed geholpen.  Chapeau Mieke voor je inzet én goed draaiende zaak !!  Mij zie je alvast terug en waarschijnlijk binnenkort voor de wintercollectie!