Workshop kleur- en stijladvies

Kleur- en stijladvies maakt je zichtbaar en vol zelfvertrouwen

Onzekerheid over je uiterlijk, chaos in je kleerkast en het gevoel dat je onzichtbaar bent als je door de stad loopt, zijn indrukken waar iedere vrouw mee worstelt. Maar er zijn trucjes om je zelfvertrouwen een boost en je stijlgevoel richting te geven.

Wil je kleur- en stijladvies terwijl je shopt?

Zo je dat wenst, adviseer ik je terwijl je shopt bij Re-Style over kledingstukken die al dan niet bij je passen. Ik begeleid je door het aanbod en suggereer combinaties om uit te proberen. Met kledij kan je veel verhullen of benadrukken. Kleine aanpassingen kunnen daardoor voor een groots effect zorgen.

Kleur- en stijladvies

Workshop kleur- en stijl

Maar misschien wil je wel eens dieper ingaan op de kleuren en kledingstijlen die je persoonlijkheid en je figuur beter tot hun recht laten komen. Het is bovendien een uitstekende stap naar een kleerkast zonder miskopen, waar je elke morgen zonder aarzelen een silhouet uitkiest dat op je lijf gegoten is en je laat stralen.

In een 2 uur durende workshop kleur en stijl bij jou thuis of in de Re-Style winkel focussen we dan op:

 • kledij die je mooier maakt of er jonger laat uitzien;
 • combinatiemogelijkheden;
 • trucjes om je sterke kanten te accentueren en foutjes te camoufleren.

Geplande workshops

 • 25/10/2019 - Hotel Remington Ronse
  Ladies event!
 • 16/03/2019 - Re-style
  Kleuradvies / make-up workshop
 • 23/06/2018 - Re-style Wijnstraat 43
  Kleur/stijl workshop
 • 10/03/2018 - Re-style wijnstraat 43 Ronse
  Kleur & make-up namiddag

Kleuranalyse

Met een kleurenanalyse breng ik de natuurlijke kleur van je huid, ogen en haar in kaart om te bepalen welke kleuren en make-up het mooiste bij je staan. Een kleur staat je goed als ze in harmonie is met je natuurlijke kleuren.

Kleurstyling

Aan de hand van 72 kleurdoeken krijg ik meer duidelijkheid over je topkleuren, dat zijn de kleuren die bij je persoonlijke stijl passen. Meteen komen we ook te weten welke kleuren je best mijdt. Je krijgt je uitgebreide kleuren paspoortje mee die je het winkelen makkelijker maakt.

Re-Style

Kleding- en stijladvies

Kleding- en stijladvies betekent dat we op zoek gaan naar een stijl die rekening houdt met je persoonlijke smaak en de verhoudingen van je lichaam. We houden daarbij rekening met je sterke punten en de delen van je lichaam waar je minder tevreden over bent.

Personal shopping

Personal shopping dat is stijladvies in de praktijk. Op basis van je voorkeuren en een korte figuurbespreking gaan we samen shoppen. Eén uur of zolang je zelf wil. Winkel in winkel uit, op zoek naar kledij die jou als gegoten zit. Intussen geef ik stijladvies over stukken en kleuren die wel of niet bij jouw figuur passen.

Maak een afspraak voor stijl- en kleuradvies op uw maat

Meer info nodig?

Contacteer mij »